Nagymamám és Anyósom receptjeit használom. A déligyümölcsön kívül szinte minden zöldséget és gyümölcsöt megtermelünk. Pontosabban citromunk is terem a teraszon, a gránátalma idén virágzott először és a goji bokrunk és szép termetesre nőtt két év alatt.
A befőzés során nem használok semmilyen tartósítószert sem. Lekvároknál csak a cukor és a gyümölcs, illetve a zöldség keverékemben a zöldség és a só. A befőzési idényt a pitypang lekvárral kezdem és decemberben a kökénylekvárral fejezem be.
Mivel mindig többet sikerült befőznöm, mint a négytagú család szükséglete, ezért a többlet ajándéknak is nagyon jó volt, karácsonyra, születésnapra, névnapra. Sok pozitív visszajelzést kaptam, ezért úgy döntöttem, belevágok...
Jöjjenek velem ezen az úton, induljunk el együtt a kezdetektől és kövessék nyomon *a nagymama főztje* mindennapjait, és ha gondolják, ha megkívánták, rendeljenek web áruházunk kínálatából.